Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/22

Robbie Williams har köpt ett nytt lyxhus i Los Angeles

LYXHUSET: I vintras sålde artisten Robbie Williams sitt stora lyxiga hus i Beverly Hills till rapparen Drake för runt 700 miljoner kronor. Nu har han köpt ett nytt hus bara några minuter från sitt gamla hus – för en halv miljard kronor. Bostaden innehåller bland annat vinkällare och en skönhetssalong.

Paret Robbie Williams och Ayda Field är i köp- och säljtagen när det kommer till bostäder. I vintras sålde de sitt 2 000 kvadratmeter stora hus i Compton Bassett, Storbritannien. Och nu i vår sålde de även sitt lyxhus i Beverly Hills. Köparen uppges vara rapparen Drake och han ska ha betalat runt 700 miljoner kronor för Williams och Fields hem. För det priset fick han bland annat tio sovrum, 22 badrum, gym och ett garage för elva bilar.

Men paret har inte bara sålt hem, de har nyligen köpt ett nytt hus i Holmby Hills, Los Angeles, detta bland annat enligt toptenrealestatedeals.com.

Det är ett fastighet på 1 760 kvadratmeter, byggd 2005 och med totalt åtta sovrum och elva badrum. Med en storlek på nästan 2 000 kvadratmeter finns där så mycket mer – som frukostrum, matsal, kontor, stort kök med frukostbar och sittmöbel, flera vardagsrum, bibliotek, bar, lekrum, gym, walk-in-closets, skönhetssalong och en vinkällare.

Saltvattenpool och poolhus

För värme och mys finns det nio öppna spisar. En är till exempel i det stora sovrummet och en annan hittar man på en av uteplatserna.

På utsidan finns mycket som gör livet trevligt, som en saltvattenpool och ett poolhus med bastu och träningsrum. Flera uteplatser, en tennisbana, en stor grönskande och blommande trädgård och en koidamm finns även.

Får paret Williams och Field gäster, behöver de inte husera dem i det stora huset för det finns hela två gästhus på tomten. Har paret många bilar blir det inte heller problem att parkera dem, då det finns plats för runt 15 stycken i garaget och på uppfarten.

Paret betalade cirka 485 miljoner kronor, men det får väl klassas som ”billigt” då bostaden tidigare har legat ute för cirka 700 miljoner kronor.

Holmby Hills är och har varit populärt att bo i för de rika och kända. Det mest kända huset i området är nog är Hugh Hefners tidigare hem, ”Playboy Mansion”. Genom åren har även kändisar som Humphrey Bogart, Walt Disney, Gary Cooper, Barbra Streisand och Frank Sinatra bott i området. En kändis som bor där sedan 2020 är Kylie Jenner, vars hus kostade närmare 360 miljoner kronor att köpa.

LÄS OCKSÅ: Svenska doldisparet säljer sitt lyxhus i New York

LÄS OCKSÅ: Mark Wahlberg säljer sitt stora hus i Beverly Park

LÄS OCKSÅ: Legend och Teigen säljer sina bostäder i New York

LÄS OCKSÅ: Här några av världens dyraste hem 2021