Rod Stewart säljer sitt hus i Beverly Park efter 30 år

LYXHUSET: För 30 år sedan unnade sig rockstjärnan Rod Stewart en stor herrgård i kändistäta Beverly Park. Hemmet specialbyggdes efter hans önskningar och smak. Det blev lyxigt och innehåller bland annat 14 badrum, tennisbana, biorum, te-rum och mycket guld. Nu säljer han sitt hus för många miljoner kronor.

ANNONS
|

Rockikonen Rod Stewart har underhållit folk runt hela världen med sin musik i väldigt många år. Han har också bott i sitt gula lyxhem i Beverly Park i många år, närmare bestämt i 30 år. Men nu planerar han och hans fru Penny Lancaster att flytta och har därför lagt ut sin stora herrgård till försäljning.

Stewarts hem specialbyggdes efter hans önskemål under tidigt 1990-tal. Huset har fått namn efter hans favoritlag och heter Celtic House, vilket syns vid grindarna till fastigheten.

Det var ingen liten bostad han lät bygga, huvudbyggnaden är på 2 650 kvadratmeter – sen tillkommer ett gästhus på tre våningar och över 400 kvadratmeter.

ANNONS

Den som köper hans hem får bland annat nio sovrum, 14 badrum, ett bibliotek, en hemmabio, stort kök och två gym. Utöver det finns även ett kontor, inspelningsrum, vinkällare och så klart ett te-rum – han är ju ändå engelsman.

På baksidan ligger den stora trädgården med pool och jacuzzi.
På baksidan ligger den stora trädgården med pool och jacuzzi. Bild: Ryan Lahiff

Från den storslagna hallen tar man en av de två trapporna till övervåningen där bland annat paret Stewart/ Lancasters sovrumssvit ligger. Till den finns två identiska badrum, men en har fått en ljus och rosa inredning, medan det andra inretts i mörkt trä och grön marmor.

Utsidan har pool, bubbelpool, tennisbana, vattenfall och utekök

Paret har enorma walk-in-closets med plats för sina skor, kläder, smycken och accessoarer. Terrasserna till sviten har utsikt över trädgården och poolen. Även gästrummen har stora badrum, garderober och terrasser.

På utsidan ligger trädgården med pool, bubbelpool, flera uteplatser, en tennisbana/fotbollsplan, vattenfall och fontäner.

En av uteplatserna är inbyggd och passar bra för trevliga middagar med tanke på att där finns ett utekök med allt som behövs. Som till exempel grillar, vinkyl, kyl och en öppen spis.

Är man sugen på att bo som en rockikon kostar det cirka 764 miljoner kronor.

Mäklare är Michelle Oliver på mäklarfirman Douglas Elliman.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS