Rybergs chark satsar på vegetarisk korv
Nu får de klassiska korvarna Uddevallare, Lysekilare och Fjällbackare sällskap i kyldisken – av en köttfri variant. Rybergs charkuteri i Uddevalla hoppar på det gröna tåget och satsar på vegetarisk korv.
– Största förändringen för oss eftersom vi alltid kört på kött, säger Sofia Johansen på korvfabriken.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
1 månad för 19 kr!
Du får full tillgång till allt innehåll på ttela.se.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Kommentera
Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.