Alberts recept för att stå stadigt i krisen: "Våga överraska"

Krogbranschen svajar efter pandemin och i lågkonjunkturen, men Albert går emot trenden och står stadigt i stormen. Att överraska är en viktig ingrediens i segerreceptet.
Champagne och burgare, popup-restauranger och korvkioskmenyer är bara några exempel på vad de hittat på.
– Vi hade en förrätt där personalen skulle mata gästerna med en hummerrätt som serverades på en matsked ... Det tyckte nog personalen var lite jobbigt först, men det blev skitbra, säger Rickard Halleröd.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.