Experter: Alla kan inte spara sig till ekonomiskt oberoende

De senaste årens rekordnoteringar på aktiemarknaden har gjort att allt fler fått upp ögonen för börsen. Så pass att det numer är trendigt att försöka spara sig till ett ekonomiskt oberoende – men att det skulle vara ett gångbart alternativ för den stora massan ser inte ekonomerna.
– Vi har olika förutsättningar och det finns grupper i samhället som omöjligen kan spara på det här sättet, säger Arturo Arques, privatekonom på Swedbank.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.