Fjärrchaufför – företaget som skapar en ny yrkesgrupp

Glöm vägkrogar, dålig mat och att sova i lastbilshytten. Just nu rekryteras en helt ny yrkesgrupp i Göteborg: fjärrchaufförer. I jobbeskrivningen finns istället arbete framför datorskärm, vanliga kontorsarbetstider – och umgänge med kollegor.
– Det innebär en stor förändring i arbetsmiljön om man jämför med traditionella lastbilschaufförer, säger personalchefen Mattias Nagér.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.