Här tillverkar Volvoarbetarna skyddsmaterial till sjukvården

Det är inte totalstopp i produktionen i AB Volvos fabrik i Tuve längre. Men istället för lastbilar är det numera skyddsvisir för sjukvårdspersonal som ska monteras på löpande band – av permitterade Volvoarbetare som frivilligt har erbjudit sig att hjälpa till.
– Vi fick ungefär en intresseanmälan i minuten från de anställda, säger Jenny Westermark, kundanpassningschef på fabriken.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.