Rybergs chark satsar på vegetarisk korv
Nu får de klassiska korvarna Uddevallare, Lysekilare och Fjällbackare sällskap i kyldisken – av en köttfri variant. Rybergs charkuteri i Uddevalla hoppar på det gröna tåget och satsar på vegetarisk korv.
– Största förändringen för oss eftersom vi alltid kört på kött, säger Sofia Johansen på korvfabriken.
Prova Nyhetssajt
första månaden för 19 kr
*Första månaden för 19 kr, därefter 69kr/mån i 4 månader, därefter ordinarie pris 129 kr/mån. Utan bindningstid.
Om du genomför ett köp intygar du att du tagit del av våra Allmänna villkor och vår Integritetspolicy
Kommentarer
Kommentera
Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.