SAS pilotstrejk uppskjuten – förhandlingarna fortsätter

Det blev ingen pilotstrejk under natten till onsdag. SAS-piloter och bolagets ledning har fortfarande inte kommit överens och förhandlingarna fortsätter. Den varslande strejken skjuts upp – i 72 timmar.
– Strejken kan endast undvikas om SAS visar en verklig vilja att komma oss till mötes, säger Martin Lindgren, ordförande för SAS Pilot Group i ett pressmeddelande.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.