Se bilderna: Bianca Ingrossos nya lyxlägenhet på Östermalm

Med fyra rum fördelat på 300 kvadratmeter, fiskbensparkett, kakelugn och tre meter i takhöjd är Bianca Ingrossos nya lägenhet i huvudstaden verkligen något i lyxväg. Nu visar influencerdrottningen upp sin lyxbostad på sociala medier – och ber om inredningstips.

ANNONS
|

Hösten 2021 köpte Bianca Ingrosso vad hon beskriver som sin drömlägenhet på Östermalm i Stockholm. En 300 kvadratmeter stor fyra med stort ljusinsläpp, kakelugn, stuckatur och tre meter i takhöjd.

I april avslöjade hon också på sin blogg att prislappen för köpet låg på över 40 miljoner kronor. Men ingen blir kanske förvånad. På Hemnet låg slutpriset på lägenheter i motsvarande storlek i området på mellan 50 och 70 miljoner kronor 2021.

Bor inte själv i lägenheten

Men hon har inte bråttom att flytta in. I ett inlägg på Instagram har Bianca Ingrosso lagt upp bilder inifrån den tomma lägenheten och skriver att hon hoppas kunna flytta in i slutet på året. Tills dess kommer det istället vara Pernilla Wahlgren och bröderna Oliver och Theo som får bo där.

ANNONS

Pernilla Wahlgren delar nyheten på Instagram:

”I väntan på att renoveringen ska dra igång, så överlåter hon lägenheten till sin bostadslösa moder & lillebror – i väntan på att drömhuset på Lidingö ska bli färdigbyggt! HUR gulligt?!!!”

Planen är dock att Bianca Ingrosso själv ska bo där. Till tidningen Elle säger hon att hon hoppas kunna bo i lägenheten i många år och att det även ska vara ett hem för hennes framtida barn.

– Jag är väldigt stolt att jag har köpt mig mitt familjehem och jag ser det som en otrolig investering, säger hon.

Men först ska den renoveras. Bianca Ingrosso delar flitigt inspirationsbilder med sina följare i sociala medier och ber om inredningsidéer till den nya våningen.

”Sitter och försöker klura ut vad jag är för typ kök….mitt framtida kök måste liksom bli OTROLIGT men vet inte vad jag har för stil på just kök.

”Snälla kan ni tagga er favoritkonton för kök & badrum”

Miljonvinster och ny talkshow

Och det går bra för Bianca Ingrosso. Hon är just nu högaktuell med sin nya talkshow ”Bianca” vars premiäravsnitt sågs av en halv miljon tittare.

Under räkenskapsåret 2021 redovisade dotterbolaget Bianca Ingrosso AB en rörelseintäkt på 31,2 miljoner kronor, med en vinst på 27,9 miljoner kronor. Samma år låg vinsten för hennes holdingbolag Sammy Holding AB på 32,9 miljoner kronor.

ANNONS

Även hennes kosmetikföretag Caia Cosmetics dubblade vinsten som landade på 91 miljoner kronor 2021.

Förra året plockade hon ut drygt 58 miljoner i utdelning från dotterbolaget. Dessutom plockade hon ut dryga 202 miljoner kronor i vinstutdelning från sitt holdingbolag.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS