Skyddsrummet i Vänersborg döljer ett helt bryggeri

I ett litet skyddsrum under ett hus på Blåsut står Vänersborgs mest lokala öl på jäsning. När det är färdigjäst och buteljerat ska det köras ut till någon av de fyra restauranger som bryggeriet i dagsläget levererar till. Men Anders Samuelsson har större planer än så, som en provsmakningspub och att finnas på Systembolaget.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.