Trots krisen – en av fem svenskar fick mer pengar över

Inför helgen som brukar kallas för årets fattigaste kommer resultatet från en ny undersökning: Upp till 20 procent av svenskarna uppger att de jämfört med förra året fått mer pengar över, trots coronapandemin.
– Det verkar som att hushållen generellt sett klarat privatekonomin bra, men tyvärr har de som drabbats av uppsägning och arbetslöshet fått betala ett högt pris, säger Arturo Arques, privatekonom.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.