Chalmersforskare: Bryggkaffe minskar risken för diabetes
Kaffe kan vara mer än en energikick eller ett komplement till fikabrödet. Det kan nämligen också minska risken för diabetes typ 2, enligt en ny Chalmersstudie. Men valet av bryggmetod är avgörande för de positiva hälsoeffekterna.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
1 månad för 19 kr!
Du får full tillgång till allt innehåll på ttela.se.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Kommentera
Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.