Semlans konstiga kusiner är här för att stanna
Flera konditorier i Göteborg har valt sida i frågan om vad som är en semla. Frasig wienerdeg som grund tycks gå hem hos kunderna, men är det okej att ha amerikanska pannkakor med mandelmassa och grädde? Var drar uppfinnarna bakom hybriderna själva gränsen?
– Jag får nog säga korvbrödssemla, säger MR Cakes grundare Roy Fares.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
1 månad för 19 kr!
Du får full tillgång till allt innehåll på ttela.se.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Kommentera
Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.