Tre recept på lyxig torskrygg till helgmiddagen
Just nu är det säsong för den norska torsken, skrei, som simmat genom iskalla vatten. Den är fast i köttet och rätt tillagad magnifik till helgen. Upptäck tre sätt med den lyxiga ryggbiten som är en äkta delikatess som bjuder på stora smakupplevelser. Maria Zihammou bjuder här på tre recept.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
1 månad för 19 kr.
Därefter 50% rabatt i 3 månader.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Kommentera
Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.