Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/100

TTELA söker Sommarvovven 2021

För andra året är det dags för hundarna att ta steget ut i rampljuset. TTELA söker Sommarvovven 2021 – kanske kan just din pälskling vinna? Skicka in din bild redan nu!

Katterna i TTELA-land har länge tindrat i tidningen i TTELA:s årliga bildtävling Lussekatten. Förra året blev det till slut hundarnas tur, i den första årgången av succétävlingen Sommarvovven.

Nu har TTELA äntligen äran att presentera årets upplaga, Sommarvovven 2021!

I fjol fick vi in nästan 900 urgulliga bilder, och det var en tuff men härlig uppgift för juryn att utse finalisterna. Nu ser vi fram emot att återigen få frossa i pälsfluff, valpögon och hundflin från alla möjliga raser. Årets tre toppjyckar och deras människor kommer förutom äran även vinna varsitt fint pris.

LÄS MER: Succé för Sommarvovven 2020

LÄS MER: Vem blir Sommarvovven 2020?

Mejla eller skicka in på Facebook

Vi vill ha in bilder på just DIN jycke, vovve och bästa vän och uppmanar alla mattar och hussar att mejla sina bästa hundbilder till [email protected] eller eller ladda upp dem i kommentarerna på inlägget på TTELA:s Facebooksida, som du hittar här. Skriv också en rad om motivet, så vi vet vad vovven heter. Ett urval av bilderna kommer under sommaren att publiceras löpande på ttela.se.

I slutet av sommaren kommer TTELA:s hundgalna jury att utse 20 finalister. Sedan får ni läsare rösta fram Sommarvovven 2021!

Voff!

LÄS MER: Rottweilern Leif tar priset

LÄS MER: Silver till ”hemmahunden” Ivar – brons till bulldogen Bosse

LÄS MER: Sökes: Sommarvovven 2020 – del nio

LÄS MER: Sökes: Sommarvovven 2020 – Del åtta

LÄS MER: Sökes: Sommarvovven 2020 – Del sju

LÄS MER: Sökes: Sommarvovven 2020 – Del sex

LÄS MER: Sökes: Sommarvovven 2020 – Del fem

LÄS MER: Sökes: Sommarvovven 2020 – Del fyra

LÄS MER: Sökes: Sommarvovven 2020 – Del tre