Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

10 000 #ttelaläsarbilder har taggats

Vacker natur, häftiga djur och snygga foton på välkända vyer. Var med och rösta fram årets bästa #ttelaläsarbild och ha chans att vinna ett fint pris.

I dag, 27 mars, har det gått exakt ett år sedan vi drog ingång vår hashtag #ttelaläsarbild på Instagram. Och i början av veckan passerade vi dessutom en magisk gräns – 10 000 inlägg har nu fått taggen.

– Det känns helt fantastiskt, säger Suzanne Werner, TTELA:s webbredaktör.

Med #ttelaläsarbild får alla som vill möjlighet att dela med sig av sina foton från området. Varje vardag väljer TTELA:s jury ut en favoritbild som vi delar på vår eget Instagramkonto och på ttela.se. Att välja dagens bild är ofta en utmaning.

– Ja, det finns ju så otroligt duktiga amatörfotografer runt om i stugorna, säger Suzanne Werner.

Trodde du för ett år sedan att vi nu skulle ha 10 000 bilder?

– Jag trodde inte gensvaret skulle bli så här stort efter så här kort tid, men det är ju jätteroligt! Jag hoppas att folk fortsätter att tagga sina bilder #ttelaläsarbild, då kanske vi är uppe i 20 000 bilder om ett år.

Varje lördag publiceras alla veckans bilder i papperstidningen. Det märks också att läsarbilderna är ett uppskattat inslag, då varje bild ofta får många hjärtan från våra följare.

Så här går tävlingen till:

För att hedra ettårsjubiléet och 10 000-gränsen får ni vara med och rösta vilken av dessa nio bilder som är den bästa av de bästa. Fotona är de nio som fått flest gilla-markeringar det gångna året.

Omröstningen sker på TTELA:s Instagram. Kommentera vilken bild som får din röst i kommentarsfältet och tagga två vänner som du tror skulle vilja vara med och rösta. Då har du också chans att vara med i utlottningen av ett presentkort, till ett värde av 400 kronor, som går att handla för på Etage på Överby eller på Torp köpcentrum i Uddevalla.

Tävlingen pågår fram till torsdag, 2 april, klockan 23.59. Vinnaren kontaktas fredag, 3 april.

För att vara med och rösta måste du ha ett konto på Instagram.

Klicka HÄR för att komma direkt till omröstningen.

Fakta: Så lägger du upp en #ttelaläsarbild

Vill du dela med dig av en vacker, underhållande, skrämmande eller kanske ful bild till TTELA:s läsare? Lägg ut en bild på ditt konto på Instagram och tagga bilden med #ttelaläsarbild, så har din bild chans att bli dagens läsarbild. Tänk på att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se din bild.