Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Avbröt. Mats Ronander var inte i sin bästa form vid torsdagens spelning i Kulturbaren och lämnade scenen tidigt. Nu erbjuder Folkets hus Kulturhuset publiken pengarna tillbaka.

Ofokuserad Ronander lämnade scenen

En ofokuserad, förkyld och till synes berusad artist, som avbröt konserten. Torsdagskvällen i Kulturbaren blev inte vad publiken hoppats. – Vi beklagar djupt det inträffade, men det är tyvärr sånt som händer i den här världen, säger Folkets hus Kulturhusets vd Jonas Torrestad.

Publiken insåg snabbt att torsdagskvällen inte var den bästa i Mats Ronanders liv. Han hade uppenbara problem med rösten (på grund av förkylning) och föreföll dessutom vara berusad.

Folkets hus-vd:n Jonas Torrestad var själv på plats och hade flera samtal med artisten under kvällen.

– Jag gjorde klart för honom att hans ofokuserade prestation inte var okej. Jag sa till honom att vi alla har bra och dåliga dagar och att det här uppenbarligen inte var någon bra dag för Mats Ronander, säger Jonas Torrestad, som djupt beklagar det inträffade.

– Vi är inte vana vid den här situationen, att behöva hantera den här typen av problem, och vi har full förståelse för om folk inte var nöjda. Det har de all rätt att inte vara.

När det gäller uppgifterna om att Ronander var berusad på scenen, säger Jonas Torrestad att det är svårt att veta vad artisten gör på sitt hotellrum.

– Det erbjöds ingen alkohol i Folkets hus och vi tyckte inte han behövde någon heller, men det är svårt att styra andra människor och hur de hanterar sina liv.

Han utlovar kompensation för de i publiken som så önskar.

– Vi tar självklart vårt ansvar som arrangör! Vill man få pengarna tillbaka eller byta sin biljett från torsdag mot biljett till någon annan konsert i Kulturbaren, kan man kontakta Benny Larsson i Folkets hus.