Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Här är alla deltagare i ”Let’s dance” 2021

Influencers, tv-personligheter och en polis – här är de åtta deltagarna den 15:e säsongen av ”Let’s Dance”. Programmet har premiär i TV4 den 20 mars.
Bild: TV4
Bild: TV4

Carola Häggqvist (dansar med Tobias Karlsson)

En kan ju tänka sig att ”Let’s dance”-redaktionen blev ganska lyckliga när Carola Häggqvist till slut tackade ja till programmet efter många år av nej. Själv kallade artisten det ”En stor present från ovan” i en intervju med TT efter tillkännagivandet.
Bild: TV4
Bild: TV4

Martin Melin (dansar med Maria Zimmerman)

Polisen och forne ”Robinson”-vinnaren Martin Melin har berättat i intervjuer att han alltid haft komplex över att han ”inte han dansa”. Förhoppningsvis har denna mångsysslare lätt att lära.
Bild: TV4
Bild: TV4

Suzanne Axell (dansar med Tobias Bader)

Få program i Sverige är lika älskade som SVT:s långkörare ”Fråga doktorn”, där journalisten Suzanne Axell varit programledare i 18 goda år. Nu lämnar hon uppdraget och möter nya tittare i ”Let’s dance”.
Bild: TV4
Bild: TV4

Hanna Hedlund (dansar med Tobias Wallin)

Likt Carola har artisten Hanna Hedlund fått frågan om att tävla i ”Let’s dance” förr, men inte kunnat förrän nu. Hon är van vid att bli bedömd efter att ha tävlat i Melodifestivalen flera gånger, men har också själv suttit i juryn i ”Talang”. Själv hävdar hon i en intervju i P4 Extra att hon är ”en fuldansare”. Återstår att se!
Bild: TV4
Bild: TV4

Michel Tornéus (dansar med Jasmine Takács)

Den före detta längdhopparen Michel Tornéus är van vid många timmar träning för att slå rekord. Själv tror han att det är hans arbetsmoral som är hans styrka, men vill också bjuda på sig själv i programmet.
Bild: TV4
Bild: TV4

Anis Don Demina (dansar med Katja Luján Engelholm)

Youtubern och artisten Anis Don Demina såg deltagandet i ”Let’s dance” som ett läge för honom att ”fortsätta gå ner i vikt”. Anis började uppträda som rappare när han var 14 år och har bland annat synts i ”Melodifestivalen”, så scenskräck lär han i alla fall inte lida av.
Bild: TV4
Bild: TV4

Filip Lamprecht (dansar med Linn Hegdal)

Hans mamma Kristin Kaspersen tog hem hela tävlingen för två år sedan och svägerskan Peg Pagnevik har också ställt upp i ”Let’s dance”. Kanske kan de hjälpa modellen och personliga tränaren Filip Lamprescht att ta hem årets säsong.
Bild: TV4
Bild: TV4

Kristina ”Keyyo” Petrushina (dansar med Hugo Gustafsson)

Hon är en av Sveriges största Youtubers, har skrivit böcker och synts i flera tv-program. Men enligt Kristina ”Keyyo” Petrushina själv är ”Let’s dance” det allra svåraste hon gjort. ”Det så sjukt mycket mer utmanande än jag trodde”, säger hon i en intervju i Nyhetsmorgon.
Bild: TV4
Bild: TV4

Janne Josefsson (dansar med Malin Watson)

Janne Josefsson lämnade ”Uppdrag granskning”-redaktionen som pensionär och klev rakt ut i en frilansande folklighet. ”Jag är singel, det är pandemi. Jag tänkte att något kul får man göra och riskera något”, sa han i ”Efter fem” i TV4 om sin kommande medverkan.