Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Här hyllas Benjamin Ingrosso av de svenska fansen

Benjamin Ingrosso kämpar mot vikande odds. Men för de svenska fansen på plats i Lissabon är han en vinnare hur det än går.

Det är inte bara på den stora scenen i arenan som Benjamin Ingrosso uppträder under de avgörande dagarna i Lissabon. Sent på onsdag kväll showade svensken på Hard rock café där eurovisionentusiasterna i Wiwi Blogs hade fixat en fest för speciellt inbjudna.

"Det här betyder jättemycket"

Publiken jublade när Benjamin, i denim från topp till tå, rev av sitt bidrag Dance you off. Sedan var det snabbt ut i natten igen för att ladda inför semifinalen dagen efter. Torsdag lunch skulle man dessutom få till den traditionsenliga träffen med svenska Melodifestivalklubben som är på plats för att stötta det blågula bidraget.

LÄS MER: Benjamin Ingrosso vill vara spontan mitt i schlagerfabriken

LÄS MER: Benjamin Ingrosso ska inte ta en finalplats för given

Fansen hade samlats på baksidan av hotellet där Benjamin Ingrosso bor och jublade när han kom ut till dem.

– Oj, det här hade jag verkligen inte väntat mig. Vad fint av er, sade en lätt omtumlad Benjamin Ingrosso.

– Det betyder jättemycket att ni är här och stöttar mig. Hur det än går i tävlingen så hoppas jag att vi gör det här tillsammans.

Ledde fansen i hejaramsa

Benjamin Ingrosso ledde fansen i en "Sverige, Sverige, Sverige"-ramsa och sedan körde man en liten peppritual som han och kören brukar köra innan man går upp på scen.

Torsdag kväll är det upp till bevis. Då ska Benjamin Ingrosso ta sig vidare från kvällens semifinal och ta en plats i lördagens final.