Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Jill Johnson gör digital konsert med N3 Symfoniorkester

I sommar kommer N3 Symfoniorkester göra en konsert tillsammans med hyllade artisten Jill Johnson, meddelar Trollhättans stad i ett pressmeddelande.

Jill Johnson, hyllad artist och låtskrivare, kommer framföra både sina egna låtar och väl valda klassiker tillsammans med N3 symfoniorkester, vilken som vanligt leds av dirigenten Ulf Wadenbrandt. Det skriver Trollhättans stad i ett pressmeddelande på måndagen.

Konserten kommer livestreamas söndag 18 juli från Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan.

– Eftersom det inte blir Fallens Dagar i år bjuder vi istället på en digital hälsning från festivalen. N3 Symfoniorkester brukar avsluta Fallens Dagar tillsammans med en gästartist och det känns väldigt roligt att vi kan bjuda på en gratis livekonsert enligt tradition även om det är digitalt, säger Elias Leijon, projektledare för Fallens Dagar i pressmeddelandet.

LÄS MER: BILDMINGEL: Jill Johnson

LÄS MER: Mingel från Jills konsert

Jill Johnson har hunnit släppa 25 album och hon har gjort stor succé med tv-programmet Jills veranda, där hon möter svenska artirter i Nashville, USA.

– Det ska bli magiskt kul för N3 Symfonikerna att få göra denna konsert. Alla musiker är laddade för att spela med Jill och det blir en mycket fin repertoar vi kommer att spela. Äntligen får symfonin spela tillsammans igen! avslutar Ulf Wadenbrandt, dirigent i pressmeddelandet.

Man kommer kunna se konserten på Trollhättans Stads Facebooksida.