Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ace Frehley och Paul Stanley på Stockholms stadion 1997 Bild: Jan Collsiöö
Ace Frehley och Paul Stanley på Stockholms stadion 1997 Bild: Jan Collsiöö

Kiss till Göteborg

Ryktena var sanna. Kiss kommer till Göteborg. Den 23 juni spelar det legendariska rockbandet i Scandinavium.

Likt flera andra artister är också Kiss ute på en lång avskedsturné. Efter 45 år på världens scener gör bandet två stopp i Sverige på sin "End of the road world tour", på Scandinavium 23 juni och två dagar senare, 25 juni, på Tele2 Arena i Stockholm.

Det har tidigare ryktats om att Kiss var på väg till Göteborg, och kanske rent av till Ullevi, men nu står det alltså klart att det blir på stans något mindre arena som bandet uppträder. Och det för nionde gången.

"This will be the ultimate celebration for those who've seen us and a last chance for those who haven't", säger KISS i ett pressmeddelande.

Det älskade rockbandet valdes in i Rock & Roll Hall of Fame 2014 och lär ha sålt mer än 100 miljoner album världen över.

– Det är oerhört glädjande att vi återigen får välkomna ett så historiskt rockband som KISS till Scandinavium. Jag är övertygad om att det kommer bli en lika magisk kväll som 2017. Publiken var verkligen helt fantastisk och generationsöverskridande, säger Anders Albertsson, evenemangschef på Got Event.

Biljetterna till både Stockholm och Göteborg släpps nu på tisdag den 26 november kl 09.