Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Katrin Sundberg är programledare och Björn A Ling är musikansvarig i SVT:s nya fredagsunderhållning "Alla för en". Pressbild.

Här är alla deltagare i SVT:s storsatsning

Simstjärnan Sarah Sjöström, komikern Babben Larsson och samhällsjournalisten Janne Josefsson – de kommer alla att tävla i SVT:s nya fredagsunderhållning "Alla för en".

Storsatsningen är en svensk version av det amerikanska programmet "Hollywood game night". Och precis som i förlagan blir det populärkulturfrågor samt kluriga ordlekar till två lag bestående av kända personer. I varje lag ingår även en utomstående gäst som har ett stort intresse inom det aktuella ämnet,

Nu avslöjar SVT vilka som ska tävla i "Alla för en" och det är en diger skara gäster med allt från idrottsstjärnor som Sarah Sjöström och Christian Olsson till komiker som Babben Larsson och Måns Möller.

Stor bredd

Bland de tävlande märks också journalister som Janne Josefsson och Patrick Ekwall samt artister som Robin Bengtsson, Alcazar och Jessica Andersson.

- Det som är fantastiskt roligt är att det är en sådan bredd på dem, och att det både är människor man har sett tidigare men också att man får upptäcka sådana som man bara har hört på radio eller sett i simbassängen. Att låta dem få visa nya sidor, det är ju det som är jättekul, säger Katrin Sundberg.

"Helt unikt"

Hon leder programmet och vid sin sida har hon Björn A Ling som agerar musikansvarig. Inspelningarna av programmet pågår just nu och varje avsnitt kommer att präglas av vilka som tävlar.

- Varje program blir helt unikt, tack vare de medverkande. Som i avsnittet där Sarah Sjöström, Christian Olsson och Jonas Björkman möter sportjournalisterna Patrick Ekwall, Suzanne Sjögren och Marie Lehmann, som ju följt varje steg de har tagit. Det blir ju något speciellt och det kommer att bli kul för hela familjen, det lovar jag, säger Katrin Sundberg.

"Alla för en" får premiär i SVT den 14 september.