Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Musikern Magnus Carlson från Weeping Willows har många inplanerade spelningar i sommar, både med bandet och solo.

Magnus Carlson vill njuta av sin peak

Den första fullängdsskivan på sju år kom i februari och gick direkt in i topp på listorna. Nu väntar en lång turné för Magnus Carlson.

Magnus Carlson ger sig ut på en massiv sommarturné. Förra året gjorde han succé i "Så mycket bättre", och några av låtarna därifrån tar han med sig ut på vägarna.

- Jag kommer att ha både solospelningar och konserter med Weeping Willows, säger Magnus Carlson.

TT: Vad ser du fram emot på sommarturnén?

- Jag älskar alltid att turnera, men det som blir extra kul på sommaren är att det blir mycket utomhusspelningar, Sverige är ju så fint på sommaren. Man får åka runt och se mycket också, passa på att turista. Sedan träffar man ju en massa häftiga människor. Arrangörerna är riktiga eldsjälar, det är de som håller kulturlivet uppe.

TT: Vad kommer du att spela för låtar?

- Jag kommer att spela låtar både från "Så mycket bättre" och nya soloplattan. Det är ju en soulskiva, som jag har velat göra i 15 år. Nu fanns det äntligen tid och var dags. Tolkningarna från programmet kommer också med, de låtarna valde jag med stor omsorg.

TT: Hur är kontakten mellan er som var med i programmet?

- Den är jättebra, jag har fortfarande kontakt med många av dem. Kanske kan vi gästa varandra på någon konsert i sommar?