Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tre generationer – Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin står i centrum när "Wahlgrens värld" kommer tillbaka med en andra säsong.

Nytt besök i "Wahlgrens värld"

Den första säsongen hyllades och har i helgen chans på tre tunga priser på Kristallengalan. Nu är "Wahlgrens värld" tillbaka i Kanal 5.

Familjen Wahlgren har fått många tv-förslag genom åren, men alltid tackat nej. Sedan dök "Wahlgrens värld" upp.

- De andra realityförslagen har alltid handlat om att vi ska göra något. Sätta upp en musikal, starta en restaurang eller något sådant där. Nu var det så här "vi tycker att ni är en skön och härlig familj och det vill vi visa". Så då sa vi "kör", säger Pernilla Wahlgren.

"Väldigt utlämnande"

Innan den första säsongen hade sänts fanns dock en oro – inte minst hos Christina Schollin och Hans Wahlgren.

- Det är ju väldigt utlämnande att göra en realityshow som inte är tillrättalagd. Men nu är både Hans och jag stolta över de här tjejerna som har gjort ett så himla bra jobb, resultatet är fantastiskt, säger Christina Schollin.

Och ja, första säsongen blev en stor succé. Pernilla Wahlgren tror att det beror på igenkänningsfaktorn.

- Hade vi bara gjort ett tjusigt och tillrättalagt låtsasliv så hade inte så många kunnat ta det till sig. Men nu får både jag och Bianca mejl från mammor och tonårsdöttrar som känner igen sig i våra bråk, säger hon.

"Blivit starkare"

För familjen är det viktigt att "Wahlgrens värld" ska vara äkta.

- Det var vi noga med redan från början, om vi ska göra det så ska det verkligen vara på riktigt, säger Bianca Ingrosso, som också berättar att hon lärt sig mycket om sig själv tack vare programmet.

- Jag trodde inte att jag var så här bitter som jag har förstått att jag är. Första säsongen satt jag och bara "ler jag någonsin". Jag och mamma har också lärt oss mycket om vår relation, vi har blivit starkare.

I den andra säsongen är det fortfarande Pernilla och Bianca som står i centrum. Men övriga familjen ges också lite mer utrymme.

- Mormor är med mycket mer och jag måste säga att hon är extremt gullig och söt. Det är mer helheten av vår familj, säger Bianca Ingrosso.

Stora vinstchanser

Innan det har blivit dags för premiär väntar dock ett besök på tv-prisgalan Kristallen som arrangeras på fredag kväll.

"Wahlgrens värld" har chans på tre priser – årets program, årets reality och så är Bianca och Pernilla nominerade i kategorin årets personlighet.

- Vi blev superglada över nomineringarna. Det är klart att när man sticker ut hakan som vi har gjort och gjort en realityserie så är det klart att man blir jätteglad när man får uppskattningar och nomineringar, säger Pernilla Wahlgren.

"Wahlgrens värld" får säsongspremiär i Kanal 5 den 7 september.