Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Sanna Nielsen har bestämt sig om sin framtid i "Allsång på Skansen" – men tittarna får vänta på beslutet.

Sanna Nielsen: "Allt har ju ett slut"

Sanna Nielsen har haft en "fantastisk sommar" på Sollidenscenen. Men när det kommer till hennes framtid i "Allsång på Skansen" är hon hemlighetsfull.

Det har blivit dags för säsongens sista "Allsång på Skansen" i SVT. Sanna Nielsen, som leder programmet för tredje året i rad, säger att sommaren har gått otroligt fort.

- Man hinner ju knappt blinka förrän det är över. Men jag har haft extremt roligt, vi har haft en fantastisk sommar, men allt har ju ett slut, berättar hon.

När hon blickar tillbaka minns hon framför allt hyllningarna till Lill-Babs och Jerry Williams.

- Det tror jag att jag kommer att bära med mig oerhört länge. Och även när alla programledarna som har lett den här showen tidigare kom på besök, det var kul att vi lyckades överraska publiken, säger Sanna Nielsen.

"Traditionell avslutning"

Sommaren har också varit extremt varm och solig – något som brukar göra att tittarsiffrorna faller. Eftersom det är årstidens största underhållningsprogram har de svarta rubrikerna om publikras framför allt handlat om "Allsång på Skansen".

Det har dock inte påverkat Sanna Nielsen.

- Jag kan inte tänka på de grejerna. Jag leder programmet, det här med tittare och allt möjligt – det får SVT utvärdera. Jag känner ingen skillnad när jag står där och gör mitt jobb, säger hon.

Säsongsavslutningen gästas av ett par riktiga tungviktare – däribland Seinabo Sey och Sven-Bertil Taube.

- Vi har jättefina namn. Det blir ju en traditionell avslutning också, jag gillar verkligen att vi har Sven-Bertil med oss i sista avsnittet. Det är verkligen att knyta ihop säcken med allt vad allsång är och med den stora Taubeskatt som vi har, säger Sanna Nielsen.

"Fått frågan"

Inför allsångsfinalen spekuleras det naturligtvis också vilt kring huruvida Sanna Nielsen kommer att återvända som programledare även nästa sommar.

- Jag har fått frågan från SVT och jag har bestämt hur jag vill göra. Men jag har sagt att jag säger vad det blir när jag känner att jag är redo, säger hon.

TT: När kommer du att känna dig redo? I direktsändning på tisdag?

- Jag vet faktiskt inte än. Det får jag sova lite på. Men beslutet är taget.

"Allsång på Skansen" sänds i SVT1 på tisdag klockan 20.00.