Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

"Teenage Mutant Ninja Turtles" har fått ett ansiktslyft i en ny serie. pressbild.

Teenage Mutant Ninja Turtles får ansiktslyft

De fyra muterade och pizzaätande sköldpaddorna i "Teenage Mutant Ninja Turtles" har fått ett ansiktslyft i en ny serie skapad av tv-bolaget Nickelodeon. I en förhandsvisning i den franska staden Annecy i går visades den brottsbekämpande kvartetten upp för världen.

De nya figurerna är något kantigare och mer robotlika än sina föregångare och serien kommer inte heller fortsätta där den gamla serien slutar, skriver nöjessajten Variety. Serien kommer istället berätta historien bakom Raphael, Michelangelo, Donatello och Leonardo.

- Det här ska bli "TMNT" som vi aldrig har sett dem tidigare. De är i början av sin karriär och vi vill inte att de alltid ska vinna. Vi vill att de ska få stryk ibland, säger Andy Suriano, en av producenterna bakom nysatsningen, till tidningen.

Både nya och gamla skurkar dyker upp. Bland de redan bekanta kommer Fotklanen fortsätta terrorisera sköldpaddorna och bland de nya finns bland annat Baron Draxum och Hypno-Potamus.

Skådespelarna Josh Brener, Ben Schwartz, Omar Benson Miller och Brandon Mychal Smith gör rösterna till de fyra sköldpaddorna medan Kat Graham gör rösten för deras bästa vän till April O'Neil.