Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Livemusiken lever vidare på ttela.se

Vi måste hålla livemusiken igång. Det är alla överens om och på torsdag kväll sänder TTELA ännu en exklusiv gratiskonsert, den här gången från Backstage Rockbar i Trollhättan.

Sändningen från N3 den 18 april blev en stor succé. Missade du den kan du se den igen här.

Nu har vi laddat om för ännu en konsertkväll och den äger rum på torsdag den 14 maj, med start klockan 19. Då kan du följa med in på Backstage för att se och höra Vänersborgsrockarna Searching for Serenity och därefter den meriterade rockern Emma Varg.

LÄS MER: DIREKT: Exklusiv konsert från Backstage

Searching for Serenity släppte sitt första album, "Demise", i slutet av januari och beskriver sin musik som "redig rock/punk".

Emma Varg, som numera har sin bas i Göteborg, har spelat på några av de största scenerna runt om i landet, bland annat Sweden Rock, Liseberg och Gröna Lund. Hon jobbar just nu för fullt för att få ut sitt efterlängtade debutalbum på marknaden.

LÄS MER: Emma Varg – en äkta rocker

Alla, såväl artister som arrangörer och publik, saknar vi livemusiken i dessa tider, eller rättare sagt att kunna uppleva den tillsammans. Kreativiteten bland artisterna flödar när det gäller att hitta vägar för att ändå nå ut till sin publik och även för oss på andra sidan kravallstaketet gäller det att både hänga med och haka på.

Det är därför TTELA, som en del i satsningen #tillsammansgörviskillnadhär, har tagit detta initiativ och Backstage var inte sena att hoppa på livetåget.

– Det känns jättebra att göra något för att hålla livemusiken igång, för den måste vara igång på något sätt, säger Fredrik Eriksson på Backstage.

– Hela grejen med Backstage är livemusiken, så det börjar bli väldigt tråkigt att bara vara en vanlig pub.

Torsdagen den 14 maj klockan 19 på ttela.se – då åker vi! Du följer väl med?

LÄS OCKSÅ: Musik + Människor = Magi