Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Nu är lyxhotellet ur realityserien ”Paradise Hotel” till salu

Vill du leva som en dokusåpastjärna på ett lyxhotell i Mexiko? Drömmen kan bli verklighet om du har drygt 70 miljoner över. Nu är nämligen ett av lyxhotellen ur realityserien ”Paradise hotel” till salu.

Palmer vajar i den lätta brisen. Från din plats, nersjunken i en enorm lädersoffa, kan du blicka ut över poolen och den vidsträckta utsikten.

Köparen erbjuds känslan av att få leva som en dokusåpastjärna, när ett av lyxhotellen ur realityserien ”Paradise hotel” nu är till salu. Utgångspriset är, enligt mäklarsajten luxuryportfolio.com 7,5 miljoner dollar, vilket i runda tal motsvarar 70 miljoner svenska kronor.

”Här snackar vi smal målgrupp.” Konstaterar Instagramkontot Hemnetknarkarna, som uppmärksammat husannonsen.

Bilderna som möter oss visar upp det enorma lyxhotellet, vräkigt inrett i brunt och vitt. Både invändigt och exteriört lyser väggarna i samma knallgula nyans.

Hotellet ligger på en platå i Costa Careyes, vid den natursköna Stilla havs-kusten mellan Puerto Vallarta och Manzanillo. Det rymmer tre sovrum och är omgivet av en gigantisk pool med utsikt över havet. Även två bungalows med varsitt sovrum ingår i köpet, samt ett torn med ytterligare ett sovrum i.

Köparen kommer att kunna frossa i panoramautsikter, och mäklarsajten skräder inte orden: ”Det här är himmelriket på jorden” slår den fast om lyxhotellet.

Platån omges av 25 000 tunnland av naturreservatet Chamela Cuixmala. Klimatet är behagligt och landskapet bergigt med torr tropisk skog och böljande kullar.

Paradise Hotel är ett tv-format, ursprungligen skapat i USA i början av 2000-talet. En grupp unga singlar, kvinnor och män, bor där på ett lyxhotell i Mexiko identiskt med den fastighet som nu är till salu. Tävlingen går ut på att stanna så länge som möjligt på hotellet och hitta sin partner. Deltagarna har även chans att vinna en halv miljon kronor.

Den svenska versionen av ”Paradise Hotel” vann 2014 tv-priset Kristallen i kategorin ”Årets dokusåpa”.