Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Nu firar vi 20 000 läsarbilder!

Mängder av solnedgångar, gulliga djur, lokala populära platser, och mängder med annat. Varje vecka taggas hundratals #ttelaläsarbilder, och nu har vi passerat 20 000 taggade bilder! Och traditionsenligt firar vi det otroliga antalet med en tävling.

Varje vardag väljer TTELA:s redaktion ut en bild som blir utsedd till dagens #ttelaläsarbild. Nu har vi nått upp till den magiska gränsen på 20 000, vilket vi såklart ska fira.

För att fira 20 000 läsarbilder är det upp till er läsare att rösta fram vilken av dessa nio bilder som är den bästa. Fotona är de nio bilder som fått flest gilla-markeringar under det gångna året.

En av dessa bilder blir årets #ttelaläsarbild.
En av dessa bilder blir årets #ttelaläsarbild.

Så röstar du

Omröstningen sker på TTELA:s Instagram (@ttela). Alla bilder kommer att vara markerade med en siffra, och rösta gör du genom att kommentera vilken bild som får din röst i kommentarsfältet. Man får bara rösta en gång.

För att vara med och rösta måste du ha ett konto på Instagram.

Tävlingen pågår fram tills torsdag, den 18 mars, klockan 23.59. Vinnaren kommer att kontaktas efter det.

Så lägger du ut en #ttelaläsarbild

Vill du dela med dig av en vacker, underhållande, skrämmande eller kanske ful bild till TTELA:s läsare? Lägg ut en bild på ditt konto på Instagram och tagga bilden med #ttelaläsarbild, så har din bild chans att bli dagens läsarbild.

Tänk på att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se din bild.