Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Nu kör vi! - Missa inte kvällens livekonsert!

Banden är taggade, Backstage och vi är taggade – och förhoppningsvis gäller det er också. I kväll klockan 19 kör vi! Livemusiken lever vidare på ttela.se.

Att coronapandemin har slagit undan benen för så gott som all livemusik inför publik är ingen nyhet.

LÄS MER: DIREKT: Exklusiv konsert från Backstage

I kväll kommer det faktiskt att finnas en liten skara lyssnare på plats i lokalen, men självklart med god marginal innanför gränsen för vad som är tillåtet och också med god marginal när det gäller alla andra regler vi har att tänka på i coronatider.

Sedan hoppas både banden och vi så klart att en desto större, en riktig storpublik, följer livestreamingen på ttela.se.

I samarbete med Backstage presenterar TTELA i kväll två band, som längtar efter att få spela och först ut på rockbarens scen är Vänersborgarna i Searching for Serenity. Med en fortfarande rykande färsk platta i bagaget är de mer än sugna på att också få visa upp sig live.

Därefter tar meriterade Emma Varg och hennes bandmedlemmar Patrik Sandström och Klas Edmundsson över. Emma Varg har spelat på många av landets största scener, bland annat Sweden Rock och Liseberg, och jobbar just nu på material för nästa platta.

– Det kliar i fingrarna efter att få komma ut och spela, så det är jättekul att få göra det här och jag är jättetaggad! säger Emma inför kvällens konsert.

Du ser konserten på ttela.se med start klockan 19.