Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Uppställningen i vårens säsong av ”Paradise hotel” - som nu stoppas efter anklagelser om övergrepp. Bild: Pressbild Nent
Uppställningen i vårens säsong av ”Paradise hotel” - som nu stoppas efter anklagelser om övergrepp. Bild: Pressbild Nent

Paradise hotel stoppas helt efter misstänkta övergrepp

Paradise hotel har tidigare pausats, men nu står det klart att resten av säsongen ställs in. Det efter att en manlig deltagare ska ha utsatt några kvinnliga deltagare för övergrepp.

Inga fler avsnitt av årets säsong av Paradise hotel kommer att sändas. Det rapporterar Expressen.

Beslutet kommer efter att det blev känt att deltagaren Toby Johnson polisanmälts för att ha utsatt de två kvinnliga deltagarna Annie Dahlberg och Jennifer Paatere för övergrepp.

På Instagram har Toby Johnson tidigare skrivit att hans beteende var ”fruktansvärt och vidrigt” och att han ”mår skit varje dag”.

LÄS MER: Mazzi Fritz företräder dokusåpadeltagare

LÄS MER: Misstänkta övergrepp i "Paradise hotel" utreds

De misstänkta övergreppen skedde i höstas men polisanmäldes först nu under våren av mediebolaget Nentgroup, som står som beställare av programmet, och de båda kvinnorna.

– Det känns bra att produktionen agerar nu. Men jag önskar att de hade reagerat mer kraftfullt tidigare, har den utsatta deltagaren Jennifer Paatere tidigare sagt till GP.

Årets säsong pausades tidigare, men nu berättar mediebolagets vd Anders Jensen i TV4:s Nyhetsmorgon att de fattat beslut för resten av säsongen.

– Vi kommer inte sända säsongen, säger han.