Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Populär ljusfestival gör comeback i oktober

För fjortonde gången går Nossan Ljusfestival av stapeln i Grästorp. Många stora artister som Anna Bergendahl och Robin Bengtsson kommer spela under den veckas långa festivalen.

Efter regeringens beslut om lättade restriktioner den 29 september står det nu klart att Nossan Ljusfestival kommer att bli av. Festivalen som fick skjutas upp i över ett år kommer nu att hållas den andre till nionde oktober.

– Vi har legat i startgroparna i över ett år. Tack vare det kan vi prestera ett väldigt bra program med många duktiga artister och andra kul aktiviteter, säger Claes Eriksson som är projektledare för Nossans Ljusfestival.

På festivalen kommer bland annat Melodifestivalvinnarna Anna Bergendahl och Robin Bengtsson att uppträda. Även artister och band som Mojje och Scotts kommer att spela under veckan.

Kommer erbjuda bussturer från Trollhättan och Vänersborg

Nytt för i år är att man på lördagarna kommer att erbjuda bussturer mellan Grästorp och Trollhättan och Grästorp och Vänersborg.

– Bussturerna kommer att kosta 20 kronor tur och retur. Vi tror att det är en bra lösning för att det inte ska bli för trångt med bilar på parkeringarna i Grästorp, säger Claes Eriksson.

Grästorps framtidsförening som arrangerar Nossan Ljusfestival är glada att festivalen nu äntligen blir av.

– Vi har väntat på det här länge. Så nu får vi bara hoppas att vädret blir bra, avslutar Claes Eriksson.