Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vinnaren i årets läsarbildstävling! Bild: @susanneesj
Vinnaren i årets läsarbildstävling! Bild: @susanneesj

Vinnaren i läsarbildstävlingen

Nio bilder har blivit en! Trots ett jämt lopp är nu vinnaren av årets läsarbildstävling utsedd.

Det var tidigt i januari som Susanne Sjöstrands bild blev utsedd till dagens #ttelaläsarbild, och med över 400 gillamarkeringar har det blivit en av de mest gillade #ttelaläsarbilderna någonsin. Bilden som föreställer Frisdastatyn i ett vackert morgonljus blev på grund av det en av de nio som tävlade om att bli årets #ttelaläsarbild. När tävlingen avslutades i förra veckan stod det klart att det var den bilden som kammade hem vinsten. …

LÄS MER: Nu firar vi 20 000 läsarbilder!

– Det är så kul att min bild blev utvald, eftersom det är så mycket fina bilder som kommer in till er, säger Susanne Sjöstrand, en glad vinnare.

Stort grattis från alla oss på TTELA!

Över 20 300 bilder har taggats med #ttelaläsarbild, och vi vill se många fler! Glöm inte att tagga era bilder, för chansen att bli utvald till dagens #ttelaläsarbild. Vem vet, kanske är det du som nästa år tar hem den stora vinsten!

Tävla och vinn en polaroidkamera!

Var med och tävla om att vinna denna coola polaroidkamera!
Var med och tävla om att vinna denna coola polaroidkamera!

Vi fortsätter fira 20 000 läsarbilder med att lotta ut en polaroidkamera! Vi vill såklart att fler ska hitta till vår Instagram och följa alla våra uppdateringar där, och inte minst fortsätta att dela fina bilder under #ttelaläsarbild.

Här hittar du till nya läsarbildstävlingen: https://www.instagram.com/p/CMxbjfuHEml/?igshid=1mruenv6knrch

Så tävlar du: Följ TTELA på Instagram (om du inte redan gör det!), och lämna en kommentar där du taggar tre personer som också borde följa TTELA. Då är du med i utlottningen av kameran! TTELA:s konto hittar du på @ttela.

Tävlingen avslutas på söndag, den 28:e mars klockan 23.59. Vinnaren kontaktas efter det. Lycka till!

LÄS MER: Årets fyra första #ttelaläsarbilder