Bryant avslutade festen starkt

Ett fullsmockat Drottningtorg ville se Miriam Bryant, som stortrivdes på scenen.

ANNONS
|
Miriam Bryant kom in på scenen sin vana trogen klädd i keps, huvtröja och vita sneakers. Hon sa hej i mikrofonen och drog igång låten "Finders keepers". Att intresset för tjejen med mörka och hesa rösten var stort gick inte att ta fel på. Drottningtorget var fullt och folk trängdes ändå bort till langosvagnarna och ända ut på Drottningtorgets busshållplatser.
Miriam Bryant hade tidigare under dagen spelat på Taubespelen, trots det var hon full av energi och det märktes att hon trivdes på scenen.
– Det är underbart att vara här, det känns nästan som att vara hemma, sa Göteborgssångerskan.
Hon skojade med publiken och frågade ifall hon kommit till Mumindalen och att deras händer som ut som hattifnattar, det efter att hon fått hela folksamlingen att vifta på fingrarna.
Bryant bjöd på nytt material i form av låten game som kommer på ett album senare i höst. Annars var det låtarna från hennes succé i "Så mycket bättre" som gick hem bäst hos Trollhättepubliken. Hon avslöjade att hon varit olyckligt kär under den perioden och att det var därför hon hade valt att göra låten "allt jag behöver".
ANNONS