Cardi B stöttar inte längre president Joe Biden. Arkivbild.
Cardi B stöttar inte längre president Joe Biden. Arkivbild. Bild: Evan Agostini/AP/TT

Cardi B tar sin hand från Joe Biden

ANNONS

Den amerikanska rapparen Cardi B har fått nog av president Joe Biden. Tre år efter att hon stöttat hans presidentvalskampanj förklarar hon i en livesändning på Instagram vad hon beskriver som en motsättning mellan den amerikanska utrikes- och inrikespolitiken. Bakgrunden är den omfattande neddragning av stadens budget som New Yorks borgmästare, Eric Adams, just meddelat, skriver The Guardian.

Medan Vita huset ger stöd till Ukrainas och Israels krig måste New York dra ned på den kommunala servicen, konstaterar Cardi B.

– I New York har vi en budgetbesparing på på 1,2 miljarder kronor som kommer att påverka skolor, folkbibliotek och polis. Och 50 miljoner mindre på rengöring, vi kommer att drunkna... i råttor, sade Cardi B.

ANNONS

Eric Adams har varnat för ytterligare besparingar om inte Washington skjuter till pengar för att finansiera stadens ökade kostnader för migranter.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS