Fabian Penje, Sabina Ddumba, Wilma Lidén och Juan Carlson i 'Ruset'. Pressbild.
Fabian Penje, Sabina Ddumba, Wilma Lidén och Juan Carlson i "Ruset". Pressbild. Bild: Seney Berhe/IQ

Då får Tiktok-serien "Ruset" premiär

ANNONS

Första avsnittet av Tiktoks nya dramaserie "Ruset" släpps den 12 oktober. Totalt blir det tio delar av serien, som kretsar kring ungas relation till alkohol.

"Ruset" regisseras av Rojda Sekersöz ("Dröm vidare", "Young royals") och handlar om ungas alkoholkultur. "Ruset" ska visas i tio avsnitt på Tiktok i höst, och blir därmed den första svenska serien att visas på plattformen.

Huvudrollen spelas av debutanten Juan Carlson. Bland övriga skådespelare finns Fabian Penje och Wilma Lidén samt artisten Sabina Ddumba. Initiativtagare till serien är organisationen IQ.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS