De tävlar i På spåret i höst

Klockan 19.59 presenterade Kristian Luuk och Fredrik Lindström deltagarparen i vinterns säsong av ”På spåret”.

ANNONS
|

Det är ett av de mest populära, långlivade och prestigefyllda underhållningsprogrammen i Svensk TV. I en ”pressträff”, som tydligt drev med Palme-pressträffen presenterade programledaren Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström årets deltagare i ”På spåret”.

Årets deltagarpar är: Carina Bergfeldt och Marcus Oscarsson, Hanna Hellquist och Ina Lundström, Marcus Samuelsson och Jason ”Timbuktu” Diakité, Jonatan Unge och Cecilia Düringer, Agnes Wold och Christer Lundberg, Dilan Apak och Moa Lundqvist, Patrik Arve och Irena Pozar, Farah Abadi och Johan Glans, Magdalena Forsberg och Claes Elfsberg.

Första avsnittet av vad som blir säsong nummer 32 sänds den 26 november i SVT.

ANNONS

Redan i tisdags avslöjade Aftonbladet att ett av höstens deltagarpar är Jason ”Timbuktu” Diakité och stjärnkocken Marcus Samuelsson, som tillsammans driver podden ”This moment”.

Stjärnkocken Marcus Samuelsson och artisten Jason "Timbuktu" Diakité gör tillsammans podden "This moment" och är ett av paren som tävlar tillsammans i ”På spåret” i höst.
Stjärnkocken Marcus Samuelsson och artisten Jason "Timbuktu" Diakité gör tillsammans podden "This moment" och är ett av paren som tävlar tillsammans i ”På spåret” i höst. Bild: Jessica Gow/TT

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS