Den amerikanska sångerskan Pink, här under en konsert i Chicago tidigare i år, kommer till Stockholm i sommar.
Den amerikanska sångerskan Pink, här under en konsert i Chicago tidigare i år, kommer till Stockholm i sommar. Bild: Rob Grabowski/AP/TT

Pink till Stockholm i sommar

ANNONS

Den amerikanska världsstjärnan Pink uppträder i till Stockholm i sommar. I juni 2023 inledde sångerskan sin världsturné "Summer carnival" och lite mer än ett år senare, den 25 juli 2024, kommer turnén till Friends Arena i Stockholm.

Även då har hon med sig det irländska bandet The Script, den nu Grammynominerade 19-åriga sångerskan Gayle och DJ-producenten Kidcutup.

För några veckor sedan släppte Pink en ny singel, "Dreaming", i samarbete med Sting och den amerikanske producenten Marshmello.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS