Så gick det för Mathilda i dejtingprogrammet: ”Kom som en chock”

Under tre veckor checkade fem kärlekspar in på ett hotell i Malta för att ta reda på om de skulle fortsätta sina relationer eller inte. Nu har sista programmet av SVT:s realityprogram ”Vi eller aldrig” sänts och en av de som medverkade var Uddevallabon Mathilda Niemi Thelen. Nu berättar hon om tiden på Malta, chocken efter programmet – och hur hennes kärleksrelation ser ut idag.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.