Takida under en spelning på Fallens dagar 2018.
Takida under en spelning på Fallens dagar 2018. Bild: Christian Flodin

Takida kommer till Trollhättan 2024

Ett av Sveriges största rockband kommer till Trollhättan nästa år. När Takida ger sig ut på en helt akustisk turné är Folkets hus i staden ett av stoppen.

ANNONS

Det är tio år sedan rockbandet Takida var ute på en helt akustisk turné. Men 2024 är det dags igen.

”Vi kände att vi ville göra något annorlunda i Sverige nästa år och ytterligare en Boxroom-turné (akustisk turné) har vi pratat om i flera år nu. Så jäkla kul att det blir av igen och nu tror vi dom flesta vet vad det handlar om. Vi lämnar elgitarrerna hemma. Ses i februari”, skriver Takida i ett pressmeddelande.

Takida bildades 1999 och och slog igenom med debutalbumet "Make You Breathe" från 2006. Den 14:e mars är det dags för bandets spelning som sker i på scenen Apollon i Folkets hus i Trollhättan. Totalt blir det 21 stopp under turnén.

ANNONS

LÄS MER:Gustaf från Trollhättan släpper låt med Snoop Dogg

LÄS MER:Jessica Andersson firar 50 år – med att segla över Atlanten

LÄS MER:Prisbelönte Jason Ringenberg spelar i Trollhättan

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS