Usher uppträdde i halvtid på Super Bowl. Arkivbild.
Usher uppträdde i halvtid på Super Bowl. Arkivbild. Bild: Frank Franklin II/AP/TT

Usher har gift sig – men fokus är på Swift

Han var huvudakt på Super Bowl – och krönte helgen med att gifta sig i Las Vegas.
Men Ushers superhelg överskuggas ändå av rapporteringen kring Taylor Swift.

ANNONS

Usher har gift sig med flickvännen Jenn Goicoechea. Paret gifte sig i Las Vegas bara timmar efter att den amerikanske r'n'b-stjärnan uppträtt i halvtidsshowen på årets Super Bowl.

I ett uttalande som People tagit del av säger Ushers talesperson att bröllopet var en liten och familjär historia med ett 30-tal gäster.

Usher var visserligen huvudakt på söndagens Super Bowl, men han hamnade ändå lite i skymundan. Anledningen stavas popstjärnan Taylor Swift, som med sin blotta närvaro i publiken såg till att finalen mellan Kansas City och San Francisco blev det mest sedda tv-programmet någonsin i USA med 123,4 miljoner tittare.

ANNONS

Swift dejtar Kansas City-spelaren Travis Kelce, och förhandssnacket kring årets final har till största delen handlat om huruvida hon skulle vara på plats eller inte.

Även Ushers bröllop överskuggas i medierapporteringen av att Swift nu för första gången offentligt publicerat en film på pojkvännen i sociala medier.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS