Var med i TTELA:s och Trollhättans fotoklubbs nya bildtävling.
Var med i TTELA:s och Trollhättans fotoklubbs nya bildtävling. Bild: Anna von Brömssen

Vinn fina priser i nya bildtävlingen – vart är du på väg?

Nu tar vi #ttelaläsarbild ett steg längre! Tillsammans med Trollhättans fotoklubb kan du under fyra veckors tid vara med och tävla om fina priser – med ett storslaget avgörande under Trollhättans fotoklubbs 80-årsfirande.

ANNONS
|

I dag startar TTELA och Trollhättans fotoklubbs nya fototävling. Tävlingen är ett samarbete med Trollhättans fotoklubb, som fyller 80 år i år och firar med fotomässan "Fokus på foto" den 22 april på Folkets hus i Trollhättan.

Temat för tävlingen är "På väg" – och kan i din eller dina bilder tolkas hur du själv vill.

Tävlingen fungerar på samma sätt som #ttelaläsarbild, men för att medverka i tävlingen måste du också märka din bild med hashtaggen #ttelapåväg (i texten till inlägget). Tävlingen sker på Instagram och pågår under fyra veckor (till den 9/4).

En jury gör urval

En jury kommer vid tävlingens slut välja ut 20 finalbilder som kommer rullas kontinuerligt från klockan 10–14 på en storbildsskärm vid konstnärsbarens scen under mässan den 22 april. Där kan alla som vill rösta på den bild som de tycker ska vinna.

ANNONS

Klockan 14.00 avslutas röstningen. Då avslöjas vilka fem bilder som fått flest röster och som därmed går till juryn för rangordning. Juryn sammanträder och rangordnar bilderna. Strax efteråt blir det prisutdelning.

Lycka till!

LÄS MER:Vinnaren i läsarbildstävlingen

LÄS MER:Nu firar vi 20 000 läsarbilder!

Priser

• Första pris blir en resa för två personer till fotografiska museet i Stockholm inklusive resa, hotell och inträde på museet. Dessutom ett presentkort för förstoring av din vinnarbild.

• Andra- och tredjepris blir två entrébiljetter till Fotografiska museet i Stockholm per pristagare, samt ett bildpresentkort för förstoring av ditt foto per pristagare.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS