Mark Feehily (här under en presskonferens i Oslo 2009) tar en paus från Westlife på grund av hälsoproblem. Arkiv.
Mark Feehily (här under en presskonferens i Oslo 2009) tar en paus från Westlife på grund av hälsoproblem. Arkiv. Bild: Jon-Michael Josefsen/TT

Westlife-stjärna hoppar av

ANNONS

Mark Feehily tar en paus från det irländska pojkbandet Westlife, uppger Aftonbladet. I ett inlägg på Instagram förklarar Feehily att hans hälsoproblem tvingar honom att avstå från alla turnéer tills han blivit frisk igen. 2020 drabbades Mark Feehily av komplikationer efter en operation och fick både sepsis och lunginflammation, vilket ledde till ytterligare en operation.

På Instagram uttrycker han nu sin djupa tacksamhet till sjukvårdspersonal, familj, vänner och fans men också förtvivlan över att inte kunna spela med bandet som nu inleder sin första turné i USA.

"Tro mig jag önskar att saker vore annorlunda", skriver Feehily.

Inte heller när bandet spelade på Gröna Lund i somras kunde han vara med.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS