Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/90

2021 i bilder av Jonas Myrholm

Häng med på en tidsresa genom 2021 via några av Jonas Myrholms bilder från det gångna året.

Det har varit ett händelserikt år på många sätt.

Förvisso jobbar jag en hel del med rörliga bilder, men det blev också en och annan stillbild tagen i TTELA:s tjänst under 2021.

Året inleddes med uppdraget att fota Gripen Trollhättans match mot Nässjö IF, och rundades av med TTELA:s besök på nya Escape Brålanda.

Däremellan har det blivit en salig blandning bilder från diverse händelser i TTELA:s område.

Så checka in bildspelet ovan för lite spridda skurar av något av det som kom i min väg under det gångna året.

En speciell bild av historisk karaktär för egen del var den jag tog i gågatekrysset på ishockeymålvakten Viktor Fasth den 30 oktober när han tackades för sin gärning av Vänersborgs HC.

Drygt 21 år tidigare, den 28 april 2000, hade jag nämligen som relativt ny sportreporter på dåvarande ELA fotat Viktor på samma plats. Då gick han på hockeygymnasiet i Luleå och drömde om att en gång spela i elitserien.

2021 satte Fasth punkt för en makalös karriär som bland annat innehåller två SM-guld och ett VM-guld. Själv har jag inte varit i närheten av sådana meriter sedan dess, men tusentals uppdrag i den lokala journalistikens tjänst har det blivit i alla fall.

En annan höjdare som sticker ut av det jag fotade 2021 är det mäktiga mottagade nära och kära stod för på Landvetter när Kristian Karlsson anlände efter sitt dubbelguld i bordtennis.

Ankomsthallen badade i blågult, ramsorna ljöd i 150 decibel och huvudpersonen själv rördes till tårar när han blev varse mottagningskommittén.

Dylika händelser tillhör förstås inte vanligheterna, men det som gör jobbet i sig speciellt och så roligt är alla tänkbara möten i vardagen, i stort och smått.

Ha en riktigt god fortsättning så får vi se vad 2022 har att erbjuda.