Barbro lämnades ensam efter sjukresa - nu ses rutinerna över

80-åriga Barbro Reinholdsson blev avsläppt av sjukresan på fel plats och lämnad ensam i flera timmar. Joakim Möller, verksamhetschef för boende och daglig verksamhet, efterfrågar bättre kommunikation med de som sköter transporten från sjukhus.
– Även om det inte formellt är vårt ansvar så kan man tänka det vore bra att vi hade möjlighet att kolla att personen kommit fram, eller om det är en försening längs vägen, säger han.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.