Bilfesten i Strömstad är i full gång

Traditionen med norska bilkaravaner i Strömstad på skärtorsdagen upprätthålls. De norska bilarna glider in i Strömstads centrum och tar varvet runt stan.

ANNONS

Och så är Rännardagen igång. Tidningens fotograf är på plats vid bensinstationen där många av de norska besökarna uppehåller sig medan övriga tar rundan genom centrum.

Två glada norrmän som sitter bak i en av de många raggarbilarna är taggade att vara i Strömstad idag.

– Det är jätteroligt att vara här idag. Det är en otrolig miljö för starten på raggarsäsongen, säger Bjarne Johan Verdal.

– Norrlands Guld är ett måste på en sådan här dag som denna. Ingen sol, men det får gå, säger Johnny Andersen.

Mathias Fallet från Rakkestad berättar att han gärna är här så länge som möjligt innan färden går tillbaka över gränsen.

ANNONS

– Jag har druckit mer än förväntat. Redan vid Sarpsborg var jag full. Målet är att ha det roligt och vara full, säger han.

LÄS MER:Därför väller fulla norrmän över gränsen på skärtorsdagen

LÄS MER:Så förbereder sig kommunen för skärtorsdagen

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS