Cecilia Frisk: Allt är inte svart eller vitt

Vi på TTELA tror inte att allt är svart eller vitt. För mig som ansvarig utgivare handlar rubriken precis om det som journalistikens kärna innebär – att alltid belysa båda sidor.

ANNONS
|
Cecilia Frisk, publisher och ansvarig utgivare TTELA.
Cecilia Frisk, publisher och ansvarig utgivare TTELA. Bild: Stefan Bennhage

När makthavare eller högljudda debattörer hävdar att det finns ett rätt eller fel är det vår uppgift att med trovärdighet alltid skildra båda sidor. När rykten och falska nyheter sprids blixtsnabbt via sociala medier står vi på TTELA med stolthet upp för en oberoende, objektiv och faktabaserad bevakning. En rapportering som är fri från påverkan från externa personer, organisationer och företag.

De senaste årens digitalisering har påverkat oss alla och accelererat ytterligare detta coronaår. För oss inom nyhetsvärlden har omställningen inneburit en ökad takt i förändringar i vårt nyhetsutbud, utbildning av personalen och inte minst i bilden av oss som en lokal nyhetsförmedlare, som du kan möta på många olika ställen.

ANNONS

Med start idag gör vi en visuell förändring där vår design i alla kanaler ska vara mer enhetlig och stämma bättre med vårt nuvarande lokala kvalitetsinnehåll. När vi nu byter rött mot svart vill vi enkelt uttryckt att paketeringen ska bli en objektiv ram som ska lyfta fram vårt journalistiska innehåll tydligare.

När vi nu byter rött mot svart vill vi enkelt uttryckt att paketeringen ska bli en objektiv ram som ska lyfta fram vårt journalistiska innehåll tydligare

De senaste två åren har innehållet i TTELA utvecklats otroligt mycket! Du kan numera inte bara läsa våra lokala nyheter utan även titta på oss i direktsändning och video samt lyssna på våra poddar – allt via ttela.se. Jag är verkligen lyckligt lottad, som tillsammans med våra kompetenta medarbetare kan vara med och bidra till dessa förändringar. Jobbet som publisher och ansvarig utgivare är det roligaste och viktigaste jag haft (med undantag av rollen som mamma så klart …). Viktigt på så sätt att den journalistik som vi publicerar bevisligen bidrar till att göra skillnad i våra fyra bevakningskommuner. En journalistik, som också ska utvecklas till att göra ännu mer skillnad för fler. Vi är också på god väg dit då vi ser i statistiken att våra nyheter engagerar allt fler.

TTELA har de senaste åren utökat redaktionen och satsat ytterligare på lokal kvalitetsjournalistik där snabbare bevakning av aktuella nyhetshändelser, fördjupande granskningar av lokalt viktiga frågor samt direktsändningar är en självklarhet för redaktionen. I höst har vi också satsat på fler nyheter från och om Vänersborg, som ett sätt att erbjuda en ännu mer relevant rapportering till vänersborgarna.

ANNONS

På bilderna ovan ser du exempel på nyheter och bevakningar, som är en del av det nya TTELA och som inte hade gjorts om inte vi fanns, liksom dessa exempel:

Du som prenumererar på TTELA bidrar till att vi kan fortsätta att publicera lokal kvalitetsjournalistik att läsa, titta och lyssna på.

Med hjälp av oss får du bättre koll på din lokala omvärld!

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS