Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Cecilia Frisk: Våra prenumeranter blir fler

I veckan har det hänt mycket med TTELA:s utseende då vi bytt från rött som huvudfärg till svart – en designförändring som ska bidra till att vårt nya innehåll lyfts fram ännu tydligare. Vad menar jag då med nytt innehåll? Jo, ett innehåll, som successivt blir mer relevant för fler, som går att ta till sig på ditt val av plattform och den tid på dygnet, som du väljer.

Ett innehåll som granskar viktiga lokala frågor, är agendasättande i förhållande till beslutsfattare och som uppmärksammar de berättelser som annars inte kommer fram – både om svåra, tuffa utmaningar och om positiva, härliga upplevelser.

Det är också ett innehåll som tydligt visar att tiden är förbi då TTELA ”bara” var en papperstidning utan istället är en lokal nyhetsförmedlare. Papperstidningen kommer fortsätta att vara viktig för flera prenumeranter i många år till, kanske till och med decennier? Vi vet att många prenumeranter fortfarande helst vill bläddra i tidningen på morgonen, medan andra föredrar att läsa e-tidningen i läsplattan eller surfa i mobilen.

Tvärtemot branschtrenden där många tidningar har minskad upplaga ökar nu TTELA:s prenumeranter i antal. Vi har fler prenumeranter jämfört med oktober i fjol, vilket är otroligt glädjande! Jag är både stolt och tacksam att de senaste årens stora förändringar i vårt nyhetsutbud och sätt att hjälpa våra annonsörer, för att anpassa oss till en förändrad omvärld, upptäcks av allt fler tittare, läsare, lyssnare och företagskunder.

De senaste åtta månaderna med coronapandemin har varit utmanande på olika sätt för de flesta och tvingat ung som gammal att agera annorlunda. ”Det är så konstigt”, säger min 81-åriga mamma gång på gång. Och det håller jag verkligen med om! Vi lever i en värld som radikalt har ändrats i år!

För de som drabbats hårdast av covid-19 är vägen tillbaka tuff och mödosam, som för Petri Silomäki.

LYSSNA på vår nya podcast TTELA Dokumentär ”6 dygn mellan liv & död”. Jag lovar att det är värt drygt 20 minuter av din tid för att höra hans och syster Elisabeth Hermansson Silomäkis gripande berättelse.

LÄS på ttela.se om de som också drabbats hårt av pandemin – vårdpersonalen, som på grund av bristande rutiner och bristfällig skyddsutrustning, smittades och framför allt arbetade under ofta extremt svåra förhållanden.

TITTA på helgens direktsända matcher då ­Vänersborgs IF möter IFK Åmål, lördag 13.40 och Trollhättans FK som möter Högsäters GF i kval till division 3, söndag klockan 12.50.