Dotter hotade att lägga pappans huvud i en väska

Efter att ha hotats till livet av sin dotter bestämde sig pappan för att göra en polisanmälan. Dottern står nu åtalad för olaga hot och ska bland annat ha sagt att hon kommer lägga pappans avhuggna huvud i en väska.

ANNONS
|

En kvinna i 40-årsåldern åtalas nu för att ha dödshotat sin pappa i oktober förra året. Hon ska ha burit två resväskor och skrikit åt honom att hans ”huvud ska ligga i en av resväskorna” och att ”han är så jäkla körd”. Vid tillfället för hotet bodde hon hos sina föräldrar i Trollhättan.

Pappan tog så illa vid sig av hoten att han bestämde sig för att ringa polisen och upprätta en anmälan. Dottern greps i gästrummet där hon för tillfället bodde.

Kvinnans mamma blev vittne till händelsen. Vid förhör uppgav hon att dottern inte mått bra psykiskt och tidigare har suttit i fängelse för att ha knivhuggit sin granne.

ANNONS

Mamman berättade också att dottern flera gånger ska ha smugit in till hennes sovrum mitt i natten och skrämt henne, samt att hon är orolig att om de inte släpper in dottern kommer hon bränna ner huset.

Kvinnan nekar till brott.

ANNONS